Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Muntecris Srl.
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Servicii constructii sector 3
10 lei
Brand
Amenajari interioare bucuresti
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Noi reprezentam solutia la toate cerintele dumneavoastra legate de constructii civile, de amenajari interioare sau exterioare si de alte servicii conexe acestor activitati.

Pentru fiecare dintre noi, constructia unei case reprezinta un obiectiv prioritar, casa fiind locul unde ne retragem impreuna cu familia, seara sau in zilele libere, pentru ca a doua zi sa dam piept cu agitatia cotidiana.

Societatea noastra are o experienta de peste 10 ani in domeniul constructiilor civile, dintre care peste 8 ani in Europa Occidentala, in tari ca Germania si Spania, tari in care am colaborat cu firme de prestigiu in domeniu, remarcandu-ne prin profesionalism si seriozitate.

Echipele noastre va stau la dispozitie cu toata experienta si profesionalismul lor. Dorim ca in cadrul unei relatii civilizate cu clientii nostri, sa oferim servicii de calitate la un pret moderat, ferm stabilit inainte de inceperea lucrarii, fara costuri ascunse. Fiind incredintati ca fara dumneavoastra, clientii nostri, nu am exista nici noi, tratam orice lucrare cu atentia cuvenita. Tinem in mod deosebit sa schimbam cliseul meseriasului superficial, grabit si scump, care face lucru de mantuiala. Asadar, va solicitam increderea numai pentru prima lucrare... Dupa aceea, ne veti contacta, cu siguranta, in cunostinta de cauza, de fiecare data.

Dispunem de echipe specializate pe domenii de activitate (zidari, zugravi, faiantari, rigipsari, parchetari, fierari betonisti, dulgheri, instalatori si electricieni) si colaboram cu firme de top din diverse domenii (materiale de constructii, proiectari, tamplarie PVC sau lemn stratificat, producatori si distribuitori de plante ornamentale etc.).
http://amenajarimuntecris.blogspot.ro/
Din Gura in Gura